Coaching

Persoonlijke coaching

Je hebt het gevoel dat je wilt groeien, maar niet weet hoe.
Je hebt misschien het gevoel dat je niet helemaal tot je recht komt.
Je wilt iets anders, maar niet weet hoe je daar komt?
Of misschien probeer je juist 1000 dingen, maar mis je de kern.

Je wilt het anders. In je werk of privé. Maar de vraag is: wat dan?

Met coachgesprekken kan ik je begeleiden helderheid te krijgen. En meer: ik help je in beweging te komen. Enkele sessies zijn vaak al genoeg om je concreet verder te helpen met je eigen doel. In lijn met wie jij bent. En hoe jij wilt bijdragen aan je context.

Teamcoaching

Wat kenmerkt ons als team of organisatie? Wat is onze identiteit, wie zijn we, hoe dragen we bij aan het organisatiedoel en hoe zijn we van toegevoegde waarde voor de klant of doelgroep. Dit identiteitsvraagstukken.

Past onze werkwijze nog bij wie we zijn, bij waar we aan werken? Hoe zijn voor onze klant of doelgroep van waarde? Hoe kunnen we vitaal en gemotiveerd samenwerken nu en in de toekomst? Hoe is onze relatie met elkaar en anderen. Hoe vinden anderen ons, en wij hen? Vraagstukken omtrent jullie werkwijze en manier van communiceren.

Teamcoaching start ik vaak met een persoonlijke gespreksronde. Zo wordt jullie coachvraag van zoveel mogelijk kanten belicht. Op die manier komen ook persoonlijke coachdoelen of verwachtingen in de beginfase aan het licht.

Aansluitend volgt een aantal sessies als team. Verschillende werkvormen, oefeningen of technieken heb ik daarbij ter beschikking.

Pionierbegeleiding

Ik ben inzetbaar als begeleider van pioniers vanuit de Protestantse Kerk. Pionieren is een vernieuwende vorm van kerkzijn die aansluit bij onze veranderende cultuur en allereerst gericht is op mensen die niet (meer) betrokken zijn bij een bestaande kerk. Pioniers werken zo aan het ontstaan van een nieuwe geloofsgemeenschap. Klik hier voor mijn profiel van pionierbegeleider.  Kijk voor meer informatie over pionieren op www.lerenpionieren.nl.